مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی آنسان شدهام گم، که به من دسترسی نیست... - هوشنگ ابتهاج. نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی تو نهای ز جنس خلقان تو ز خلق آسمانی.. - مولانا . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی ناپسندیده بُوَد دل شکستن .... - پژمان بختیاری . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی خَسته از خویشَم، در آغوشَم بگیر... - مظفر النواب . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی چه میپرسی ز حالم ؟ سنگ میبارد ، بلورم من .. - حسین جنتی . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی ز دوست آنچه کشیدم سزای دشمن بود! - هوشنگ ابتهاج . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی چون من همه او شدم بینداخت مرا... - مولانا . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی بکُش مرا، دل بی عشق استفاده ندارد.. - حسین زحمتکش . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی ای کاش جان بخواهد معشوقِ جانی ما.. - فروغی بسطامی . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی او رفت و باخود برد شهرم را... - علیرضاآذر . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی وز تو خالی نبودهام یک دم.. - فخرالدین عراقی . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی من نشستم ز طلب وین دل پیچان ننشست.. - مولانا . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی ما بر آئینه ی دشمن نپسندیم غبار..! - کلیم کاشانی . نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی در باطنِ منْ جانِ منْ از غیر تو بُبرید... - مولانا. نقل قول
مدیر اجرایی SaharNaz ارسال شده در 13 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی ارث پدر ما را ، اندوه مادرزاد... - قیصرامین پور. نقل قول
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .