Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 تبریک میگم، امروز اصلا بهش فکر نکردی. ولی حالا که اینو خوندی دوباره بهش فکر کردی. تبریکم رو پس میگیرم. خاک بر سرت. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 آدمها بهت میگن دوستتن، بعد بعضیاشون تولدت رو یادشون میره تبریک بگن، بعضیاشون میان شهرت و بهت خبر نمیدن، بعضیاشون میدونن اسبابکشی داری و نمیپرسن کمک نمیخوای؟ جالب. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 بعد مرحله "از هیچی خوشحال نشدن" یه مرحله هست به اسم "از چیزی ناراحت نشدن" خیلی از ماها اونجاییم. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 فقط من میتونم به خاطر استانداردهام چند سال سینگل باشم و بعد برم با بدترین آدمِ ممکن اوکی شم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 خدایا هرکی حالش خوب نیست یه شادی یهویی هل بده تو زندگیش 🖇 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 اما عزيز من، وقتی کسی در حال غرق شدن است، آن موقعیت، زمان مناسبی برای یاد دادن شنا به او نیست. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 میگفت خوبم و بعد تمام روز میخوابید. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 خسرو شکیبایی حرف قشنگی میزنه: عمر با ارزش ترین دارایی آدمه اگه کسی برات وقت گذاشت یعنی داره از ارزشمند ترین و غیرقابل تکرارترین چیزی که داره خرجت میکنه پس قدرشو بدون.. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 آدما میتونن سلامت روانتو ازت بگیرن بعد توقع داشته باشن که باهاشون دوباره خوب رفتار کنی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 ما واقعا ازینکه یه درسو بیوفتیم و دوباره امتحان بدیم نمیترسیم، بیشتر ازین میترسیم که دوباره باید بریم سرکلاس 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 بیایید یک ابهام رو برای بعضیا روشن کنیم؛ مهاجرت ذهن تو رو باز نمیکنه اگر احمقی، احمق خواهی ماند. تو فقط یک احمق در جای دیگر هستی. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 من نمیدونم چرا درست لحظهای که آهنگ پلی میکنم یک نفر تصمیم میگیره برام وویسِ دو دقیقهای بفرسته. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 شمالیا اگه نتونن از چیزی مربا و ترشی درست کنن شربتش میکنن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 اتفاقاً بزرگ میشی یادت نمیره. بزرگ میشی میبینی تروما شده. قایمش میکنی زیر فرش. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 با منی که رفتم قاب موبایلمو دولایه کردم که همینو از دست ندم حرف از گوشیهای جدید نزن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 از مترو فردوسی که میای بیرون اینقدر میان سمتت میگن دلار دلار که دوست داری خودتو ریال ریال کنی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 اگه واقعا “اتفاقن اونروز داشتم بهت فکر میکردم” گفتنت راست بود الان اول تو تکست داده بودی نه من. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 تازه وقتی آدم درستت رو پیدا میکنی، میفهمی انقدر لازم به توضیح دادن خودت نبودی. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 یک انسان کوچک بیش نیستی؛ اما اقیانوس اقیانوس اندوه درونت جا میشود. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 مردا قدیما میرفتن جنگ. الان قهر میکنن تازه چتم دو طرفه پاک میکنن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 درد دل کردن با کودکان، یه جور تعرض عاطفی هست. روان کودک ظرفیت هیجانی و عقلانی فهم رنجهای شما رو نداره و این کار تأثیرات بسیار بدی روش میذاره... 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 من اگه بدونم باباها چجوری انقدر راحت پولی که به سختیی درمیاد رو میریزن کف پای بچههاشون😭 بدون اینکه منت بذارن، بدون اینکه بترسن پولشون تموم بشه. تازه با عشق پول خرج میکنن.😭 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 من یه عذر خواهی به خودم بدهکارم برای تحمل چیزایی که لایقشون نبودم. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 یه جا خوندم که نوشته بود: پسرها وقتی میخوان رابطه ای که توش هستن رو جدی کنن به طرف مقابل میگن: «صبح زنگ بزن بیدارم کن» وگرنه خودشون میتونن آلارم بذارن...! 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 کسی رو پیدا کن که وقتی داری راجع به چیزایی که اذیتت کرده حرف میزنی، فکر نکنه داری غر میزنی، این خیلی مهمه. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری