Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 آبان، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2025 (ویرایش شده) به نام خدا سلام ترانه مهربان هستم در سایت نودهشتیا اینجاییم تا یه سری جملات و حرفا و توییت هایی که حق بودن و جایی رو نداریم که بی دلیل بیانشون کنیم رو بیان کنیم برای مثال چیزایی که تو ذهنتون آماده کردین تا موقع دعوا بگید و هیچوقت موقعیتش پیش نیومده! جملههایی که تو ذهنتون ساختین تا اگه کسی فلان حرف رو زد شما این جواب رو بهش بدین اما خب موقعیتش پیش نیومده! توییت ها و لطیفه ها و شعر ها و همه چیزهایی که جایی خوندین یا بهتون گفته شده و تو خاطرتون مونده! و... فقط یه نکته لطفا تو تاپیک با هم صحبت نکنید و فقط موقعیت، جواب یا جمله مد نظرتون رو بفرستید ممنون ویرایش شده 3 آبان، 2025 توسط Taraneh 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2025 ما معمولیا میگیم «بغض کردم» ولی طالب آملی میگه: «گرهِ گریه ز بیرون گلويم پیداست». 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2025 (ویرایش شده) اگه یکی بیاد بهم بگه یه مدت با هم باشیم بیبی! یا مثلا بگه عشقم عزیزم کوچولوی من بعد من بهش بگم: آقای محترم! من برای شما تا سفره عقد خانوم مهربانم، از سفره عقد تا بچه اول ترانه خانومم بعدش دیگه حاج خانومم! سن من داره میره بالا ولی تا حالا موقعیتش پیش نیومده ویرایش شده 3 آبان، 2025 توسط Taraneh 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2025 آدم مرده نمیتونه غذا بخوره پس زنده بمون تا غذا بخوری 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2025 خدایا من ایوب نیستم، معیوبم اینقدر صبر من و دستکاری نکن 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2025 هم اکنون، Taraneh گفته است: خدایا من ایوب نیستم، معیوبم اینقدر صبر من و دستکاری نکن خدایا منم دوست دارم دلمو بزنم به دریا منتهی در جریانی که همش بیابونه. 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2025 13 دقیقه قبل، Taraneh گفته است: اگه یکی بیاد بهم بگه یه مدت با هم باشیم بیبی! یا مثلا بگه عشقم عزیزم کوچولوی من بعد من بهش بگم: آقای محترم! من برای شما تا سفره عقد خانوم مهربانم، از سفره عقد تا بچه اول ترانه خانومم بعدش دیگه حاج خانومم! سن من داره میره بالا ولی تا حالا موقعیتش پیش نیومده خلم من؟ بیام با تو که مخزنتون ۲۵۰۰ لیتریه؟ 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 4 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2025 اره اتفاقا چکت میکنم، هنوزم بیلِولی. (مثلا وقتی شکست عشقی خوردم اومد گفت هنوزم دنبالمی ) 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 4 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2025 هم اکنون، Taraneh گفته است: اره اتفاقا چکت میکنم، هنوزم بیلِولی. (مثلا وقتی شکست عشقی خوردم اومد گفت هنوزم دنبالمی ) یکم تو رودروایستی ام وگرنه از همه جا بلاک بودی. 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 4 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2025 تنها ویژگی سمّی من اینه که از بس شیرینم ممکنه دیابت بگیری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 4 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2025 نیازمند اتفاقاتی که [به موقع] بیوفتد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 5 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2025 ماشین رو پارک کرده بودم یهو یه ماشین زد بهم با عصبانیت پیاده شدم دیدم طرف سالمنده، با اینکه عصبی بودم اما بروزش ندادم،چون من جوری تربیت شدم که به بزرگتر از خودم احترام بذارم، زنگ زدم بابابزرگم گذاشتم رو اسپیکر اون فحشش داد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 5 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2025 میدونید چرا به قرص خواب میگن ملاتونین!؟ که بتونین لالا تونین 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 5 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2025 آدم نابينا اكه بيناييش رو بدست بياره اولين چیزی كه ميندازه دور عصاشه ... 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 نفرت ورزی واقعا کافی نبود. اینجانب شخصا در این لحظه بر علیه تمام تابستان فنها اعلان جنگ میکنم. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 دوستای قشنگم، تحصیلاتت، شغلت و پولت هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره. به آرزوهات بچسب باور کن جنس مخالف جایی نمیره. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 یه بلوغم هست که وقتی رخ میده که شما بفهمی تصوری که از خودت توی ذهنت داری، چیزیه که صرفا دوست داری باشی و با واقعیت رفتاریت خیلی متفاوته. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 رابطه با فهمیدن زنده میمونه، نه با تکرارِ «دوستت دارم». گاهی یه «میفهمم چی میگی» ارزشش از هزار تا «دوست دارم» بیشتره. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 تولستوی «آنا کارنینا» را اینگونه میآغازد:«خانوادههای خوشبخت همه مثل هم هستند، اما خانوادههای بدبخت هر کدام بدبختی خاص خود را دارند.» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 چرا تو استوری هاتون عارف و شاعر و بی نیاز و خردمند و بیخیالید ولی تو زندگی واقعی دقیقا به شکل گربه نره و روباه مکار رفتار میکنید !؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 در 8/3/2025 در 1:53 PM، Taraneh گفته است: خلم من؟ بیام با تو که مخزنتون ۲۵۰۰ لیتریه؟ میشه بیشتر آشنا بشیم چیه، بابا بیا بریم ازدواج کنیم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 عصبانیترین استانهای ایران بر اساس آمار مراجعهکنندگان برای نزاع به پزشکی قانونی 1. اردبیل 2. آذربایجان شرقی 3. زنجان 4. همدان 5. خراسان شمالی 6. البرز 7. قزوین 8. کهگیلویه و بویراحمد 9. چهارمحال و بختیاری 10. گیلان 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 این سه تا کارو نکن: اینو اینجوری نخون معمولی نوشتمش اینجوری نخون عزیزم میگم درست بخون اینو، چته؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 ٩٠٪ كسايي كه الان ميرن پيش تراپيست، به خاطر كساييه كه بايد ميرفتن پيش تراپيست و نرفتن 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 نه نوتیفی، نه تماسی، نه مسیجی. یواش یواش باید یه نوکیا 1100 بخرم دیگه این گوشی به درد من نمیخوره:'( 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری