Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 نمیدونم چطوری توضیح بدم، ولی حتی اگه از لحاظ مالی هم خیلی تامین باشی باشی ولی خانوادهی حامیای نداشته باشی هیچوقت نمیتونی مستقل بشی! خانواده خیلی مهمه. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 جمعه به سمت غروبش اینجوریه که انگار تیری که از چله کمان رها شده صاف نشسته وسط سینه پرنده طلایی با شکوهی و اون تو زمانی که داره چرخ میخوره و سقوط میکنه خاطراتش رو مرور میکنه ... 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 حقیقتش من از اول اومده بودم توییتر از واندایرکشن طرفداری کنم که توی مسابقات ببرن. حس میکنم خیلی از اصل موضوع دور شدم. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 عاشق پسرای خاله زنکم. مثلا یهو میشینه کنارت میگه خب نگفتی شیوا دیروز چی میگفت؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 بچه بودم پسر همسایمون داشت سیگار میکشید، منو دید گفت: شتر دیدى ندیدى، اومدم به مادرم گفتم: شتر دیدی ندیدی یعنى چى؟ گفت کى بهت گفته؟ گفتم پوریا، داشت سیگار میکشید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 آدم دلش واسه کسی که تنهاست نمیسوزه ولی دلش واسه آدمی که از تنهایی رفته با اونایی که تا دیروز پشتشون چرت و پرت میگفت رفیق شده، کباب میشه. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 تو کتابخونه ملی یه سری آدم ۵۰-۶۰ ساله نشستن دارن درس میخونن اگه قراره تا اون سن درس بخونیم خواهشا همین الان بگید که پلن خود...🔪رو بچینم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 تو کتابخونه ملی یه سری آدم ۵۰-۶۰ ساله نشستن دارن درس میخونن اگه قراره تا اون سن درس بخونیم خواهشا همین الان بگید که پلن خود...🔪رو بچینم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 خونهمون عجیبه واقعا، من خودم غذا درست میکنم، بعد غذا که تموم میشه به مامانم میگم «دستت درد نکنه» اونم میگه «خواهش میکنم، نوش جان» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 عزت نفس(self-esteem)اینجوریه که، ممکنه عزت نفس یک چوپان از یک فول پروفسور دانشگاه بالاتر باشه! چون عزت نفس، به میزان علاقهمندی و پذیرش فرد نسبت به داشتههاش بستگی داره، نه میزان وحجم داشتههای او! 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 چهمیدونم مثلا بلیط قشم بگیر اقامتگاه رزرو کن زنگ بزن بگو عزیزم فردا پرواز داریم، چمدون ببند آماده رفتن باش. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 بهترین کاپل؟ دو نفر که سواد رابطشون بالاست! دو نفر که میدونن تنها راه حل''حرف زدنه". 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 این شعارهای «پاشو زندگی کن. زندگی کوتاهه. نترس و تجربه کن. عاشق شو. سفر برو. ساز بزن. بیشتر بخند. فلان کن...» واقعا نشون میده یه سری انسانها هیچ درکی از وضعیت اکثریت مردم جهان ندارن. عنترخان ۷۰درصد مردم دنیا هر روز از صبح تا شب فقط باید زور بزنن که زنده بمونن، بیشتر بخند و زهرمار 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 یه کسایی رو آدم حساب میکنم که خودشونم خودشونو جدی نمیگیرن؛ تازه همیناام سوار سرم میشن. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 اینجوریم که نه کار خاصی میکنم، نه زبان دیگه ای بلدم، نه پارتنر دارم، قند رو هم نتونستم حذف کنم، پولم که نتونستم سیو کنم، پس دقیقا دارم چه غلطی میکنم؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 یه فکت قشنگ هس که میگه : کسی که دوست داره یه اسمی برات میسازه که هیچکس تاحالا با اون اسم صدات نکرده. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 24 سالگی سن خیلی خوبیه واقعا. تو فک کن همزمان به 2 و 3 و 4 و 6 و 8 و 12 بخش پذیری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 شایدم اصلاً تو آیندهای که نگرانشم، من نباشم… 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 من درس نمیخوام، من بوس میخوام. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 اندازه دیسبک خواستن پوری از فدایی میخوامت. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 باور بفرمایید تقصیر هواست اگرنه من پاییز و زمستون اینقدر سگ اخلاق و اجتماع گریز نبودم! 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 باور بفرمایید تقصیر هواست اگرنه من پاییز و زمستون اینقدر سگ اخلاق و اجتماع گریز نبودم! 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 این بچه گفت اگه غول چراغ جادو پیدا کنی چه آرزویی میکنی؟ گفتم جنگ نباشه، همه بچه ها خوشحال باشن، هیچکس فقیر نباشه،… یهو قاطی کرد گفت چرا آرزوها رو حروم میکنی؟؟!! 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 نه فروردین طولانیه، نه اردیبهشت و نه خرداد. این ملال زندگی ماست که طولانی و بی انتهاست. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 انقدر خستهام که حتی حال ندارم توضیح بدم بزرگسالی کجاش سخته. سخته دیگه. گفتن نداره. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری