رفتن به مطلب
ثبت نام/ ورود ×
کارگاه آموزش رمان نویسی(ظرفیت 15 نفر) ×
انجمن نودهشتیا

ارسال‌های توصیه شده

‏تبریک می‌گم، امروز اصلا بهش فکر نکردی.

ولی حالا که اینو خوندی دوباره بهش فکر کردی‌. تبریکم رو پس می‌گیرم. خاک بر سرت.

آدم‌ها بهت می‌گن دوستتن، بعد بعضیاشون تولدت رو یادشون می‌ره تبریک بگن، بعضیاشون میان شهرت و بهت خبر نمی‌دن، بعضیاشون می‌دونن اسباب‌کشی داری و نمی‌پرسن کمک نمیخوای؟ جالب.

بعد مرحله "از هیچی خوشحال نشدن" یه مرحله هست به اسم "از چیزی ناراحت نشدن" خیلی از ماها اونجاییم.

فقط من میتونم به خاطر استانداردهام چند سال سینگل باشم و بعد برم با بدترین آدمِ ممکن اوکی شم

اما عزيز من، وقتی کسی در حال غرق شدن است، آن موقعیت، زمان مناسبی برای یاد دادن شنا به او ‌نیست.

‏خسرو شکیبایی حرف قشنگی میزنه:

عمر با ارزش ترین دارایی آدمه 

اگه کسی برات وقت گذاشت

یعنی داره از ارزشمند ترین و غیرقابل

تکرارترین چیزی که داره خرجت می‌کنه

پس قدرشو بدون..

‏آدما میتونن سلامت روانتو ازت بگیرن بعد توقع داشته باشن که باهاشون دوباره خوب رفتار کنی

ما واقعا ازین‌که یه درسو بیوفتیم و دوباره امتحان بدیم نمیترسیم، بیشتر ازین میترسیم که دوباره باید بریم سرکلاس

‏بیایید یک ابهام رو برای بعضیا روشن کنیم؛ مهاجرت ذهن تو رو باز نمی‌کنه

اگر احمقی، احمق خواهی ماند.

تو فقط یک احمق در جای دیگر هستی.

من نمی‌دونم چرا درست لحظه‌ای که آهنگ پلی می‌کنم یک نفر تصمیم می‌گیره برام وویسِ دو دقیقه‌ای بفرسته.

اتفاقاً بزرگ میشی یادت نمیره. بزرگ‌ میشی می‌بینی تروما شده. قایمش می‌کنی زیر فرش.

با منی که رفتم قاب موبایلمو دولایه کردم که همینو از دست ندم حرف از گوشی‌های جدید نزن

‏از مترو فردوسی که میای بیرون اینقدر میان سمتت میگن دلار دلار که دوست داری خودتو ریال ریال کنی

اگه واقعا “اتفاقن اونروز داشتم بهت فکر میکردم” گفتنت راست بود الان اول تو تکست داده بودی نه من.

تازه وقتی آدم درستت رو پیدا می‌کنی، می‌فهمی انقدر لازم به توضیح دادن خودت نبودی.

یک انسان کوچک بیش نیستی؛ اما اقیانوس اقیانوس اندوه درونت جا می‌شود.

مردا قدیما میرفتن جنگ.

الان قهر میکنن تازه چتم دو طرفه پاک میکنن

درد دل کردن با کودکان، یه جور تعرض عاطفی هست. روان کودک ظرفیت هیجانی و عقلانی فهم رنج‌های شما رو نداره و این کار تأثیرات بسیار بدی روش می‌ذاره...

من اگه بدونم باباها چجوری انقدر راحت پولی که به سختیی درمیاد رو میریزن کف پای بچه‌هاشون😭 بدون اینکه منت بذارن، بدون اینکه بترسن پولشون تموم بشه. تازه با عشق پول خرج می‌کنن.😭

من یه عذر خواهی به خودم بدهکارم برای تحمل چیزایی که لایقشون نبودم.

یه جا خوندم که نوشته بود:

پسرها وقتی میخوان رابطه ای که توش هستن رو جدی کنن

به طرف مقابل میگن: «صبح زنگ بزن بیدارم کن»

وگرنه خودشون میتونن آلارم بذارن...!

‏کسی رو‌ پیدا کن که وقتی داری راجع به چیزایی که اذیتت کرده حرف میزنی،

فکر نکنه داری غر میزنی، این خیلی مهمه.

به گفتگو بپیوندید

شما در حال پست به عنوان مهمان هستید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...