Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 15 مهر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2025 کاغذ و مداد را برداشتم، میخواهم بنویسم، نمیدانم چه؟ یا اینکه مطلبی ندارم و یا از بس که زیاد است نمیتوانم بنویسم. اینهم خودش بدبختی است! - زنده بگور 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 15 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2025 مگر نشنیدی که سخن راست از شمشیر برندهتر است؟ - پروین دختر ساسانی 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 15 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2025 اگر راست است که هر کسی یک ستاره روی آسمان دارد، ستاره من باید دور، تاریک و بیمعنی باشد - شاید اصلاً من ستاره نداشتهام. - بوف کور 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 21 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2025 الآن اتاقم ۳۵ درجه حرارت دارد. صدای چکش آهنگری بغل گوشم است. طرف دیگرش هم گرد و خاک و بنایی است. یکجور ریاضت است! - نامه به شهید نورایی 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 21 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2025 دعا میخواندم ولی تلفظ این کلمات از ته دل نبود، چون من بیشتر خوشم میآید با یکنفر دوست یا آشنا حرف بزنم تا با خدا، با قادر متعال! چون خدا از سر من زیاد بود. - بوف کور 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 21 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2025 این چه دورهای است که برای ما تمامی نداره؟ هزار سالست که ما در دوره ترانزیسیون گیر کردهایم! بروید ممالک دیگر را ببینید و مقایسه بکنید که از خیلی جهات از ما عقب بودهاند، چه در اقتصاد و چه در سابقه فرهنگی و امروزه باید به ما درس بدهند. با الفاظ و اصطلاحات برای ما "لالایی" درست کردهاند! - حاجی آقا 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 21 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2025 (ویرایش شده) بههرحال این اوضاعی است که میبینید و تفسیر لازم ندارد. ما هم میسوزیم و میسازیم. قسمتمان این بوده یا نبوده دیگر اهمیت ندارد. سگ بریند روی قسمت و همه چیز! - نامه به شهید نورایی ویرایش شده 26 مهر، 2025 توسط Mahsa_zbp4 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 22 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2025 این ورقهای بدجنس که با آنها فال گرفتم، این ورقهای دروغگو که مرا گول زدند، آنجا در کشو میزم است، خندهدارتر از همه آن است که هنوز هم با آنها فال میگیرم! چه میشود کرد؟ سرنوشت پرزورتر از من است. - زنده بگور 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 22 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2025 (ویرایش شده) هوای تهران بسیار گرم و کثیف و خفقانآور شده است. غیر تسلیم و رضا هم گویا چاره دیگری نیست. اتفاقات ارضی و سماوی هم که در اینجا رخ میدهد مناسب با محیط میباشد همهاش احمقانه و پست و وقیح است. حتی خنده هم ندارد. - نامه به شهید نورایی ویرایش شده 26 مهر، 2025 توسط Mahsa_zbp4 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 26 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2025 روزها همه یكجور میگذرد، بیخود و بىفایده، چیز تازه ندارم، قربانت. - نامه به تقی رضوی 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 26 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2025 روی کرانه آسمان را ابرهای زرد غلیظ مرگآلود گرفته بود بطوریکه روی همه شهر سنگینی میکرد. - بوف کور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 26 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2025 روزها چقدر دراز است ! عقربک ساعت آنقدر آهسته و کند حرکت میکند که نمیدانم چه بکنم. آیا زمان بنظر تو هم اینقدر طولانی است؟ - آیینه شکسته 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 26 مهر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2025 خدا کند که میان این خر تو خر، ما از چریدن علف نیفتیم! - قضیه خر دجال 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 10 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2025 کیف عشق و شبهای مهتاب هم برایم یکسان است، همهاش فراموش میشود، همهاش موهوم است یک موهوم بزرگ! - سگ لل 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 10 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2025 چند روز پیش یک کتاب دعا برایم آورده بود که رویش یک وجب خاک نشسته بود! - نه تنها کتاب دعا بلکه هیچجور کتاب و نوشته و افکار رجّالهها بدرد من نمیخورد. آیا چه احتیاجی به دروغ و دونگهای آنها داشتم، آیا من خودم نتیجه یک رشته نسلهای گذشته نبودم و تجربیات موروثی آنها در من باقی نبود، آیا گذشته در خود من نبود؟ - بوف کور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 10 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2025 تیک و تاک ساعت همینطور بغل گوشم صدا میدهد. میخواهم آنرا بردارم از پنجره پرت بکنم بیرون، این صدای هولناک که گذشتن زمان را در کلهام با چکش میکوبد! - زنده بگور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 10 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2025 از دنیای پرتزویر آدمها بدنیای بیتکلف، لاابالی و بچگانه حیوانات پناه برده بود و در انس و علاقه آنها سادگی احساسات و مهربانی که در زندگی از آن محروم مانده بود جستجو میکرد. - بنبست 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 16 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2025 گشنگی، زنده باد مُرده های قوم ما! ما برای خاطر مُرده ها زنده هستیم . ما خوش گریه هستیم و گریه بر هر درد بیدرمان دواست! ما از غضب مُرده ها میترسیم ،ما مُردار پرستیم . اجی مجی لاترجی! - قضیه نمک ترکی 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 16 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2025 میدانی هیچ حقیقتی خارج از وجود خودمان نیست. در عشق این مطلب بهتر معلوم میشود، چون هر کسی با قوه تصور خودش کس دیگر را دوست دارد و این از قوه تصور خودش است که کیف میبرد نه از زنی که جلو اوست و گمان میکند که او را دوست دارد. آن زن تصور نهانی خودمان است، یک موهوم است که با حقیقت خیلی فرق دارد. - صورتکها 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 16 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2025 زندگی من تمام روز میان چهار دیوار اطاقم میگذشت و میگذرد , سرتاسر زندگیم میان چهار دیوار گذشته است! - بوف کور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 16 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2025 شماها هنوز عذاب گذرانیدن وقت را نمیدانید، شکنجه فکری را نمیتوانید بدانید. هنوز نمیدانید که بدبختی چیست! - آفرینگان 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 18 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2025 درین شبی که برای خودم ایجاد میکردم مثل لغاتی که بدون مسئولیت فکری در خواب تکرار میکنند، من دعا میخواندم ولی تلفظ این کلمات از ته دل نبود، چون من بیشتر خوشم میآید با یکنفر دوست یا آشنا حرف بزنم تا با خدا، با قادر متعال! چون خدا از سر من زیاد بود. - بوف کور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 18 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2025 من از زمین تا آسمان با آنها فرق دارم ! ولی نالهها، سکوتها، فحشها، گریهها و خندههای این آدمها همیشه خواب مرا پر از کابوس خواهد کرد. - سه قطره خون 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 18 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2025 روزها چقدر دراز است ! عقربک ساعت آنقدر آهسته و کند حرکت میکند که نمیدانم چه بکنم. آیا زمان بنظر تو هم اینقدر طولانی است؟ - آیینه شکسته 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 18 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2025 صفحات تاریخ بشر با خون نوشته شده... - توپ مرواری 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری