نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 12 مرداد، 2025 نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2025 (ویرایش شده) بچها اگه قرار باشه یه چیزی که توی زندگیتون بهتون خیلی ضربه زده یا چیزی که خیلی خوشحالتون کرده رو بعنوان تجربه خوب یا بد با ما درمیون بزارین، اون چی بود؟ ویرایش شده 12 مرداد، 2025 توسط QAZAL 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 12 مرداد، 2025 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2025 خودم یه تجربه خیلی بدی که دارم اینه همه رو فکر میکنم مثل خودم صاف و سادهان و بهشون زود اعتماد میکنم، یجورایی از وایبی که از روی ظاهرشون میگیرم قضاوت میکنم و همین باعث میشه مدام ضربه بخورم.❌ تجربه خوبم اینه که اگه کسی از چشمم بیفته، حتی اگه آسمون و بیاره روی زمین دیگه نمیتونه به اون جایگاهی که تو قلبم داشت برگرده✅ 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 12 مرداد، 2025 نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2025 (ویرایش شده) تجربه بدم اینه که من خیلی دلرحمم و به دور و اطرافیانم مهم میدم و هیچوقت کاری نمیکنم که کسی ازم ناراحت باشه ولی دیگران خیلی راحت ناراحتم کنن. ویرایش شده 12 مرداد، 2025 توسط سایه مولوی عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 13 مرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2025 مهم ترین ضربه ای که خوردم وقتی بوده که تمام راز هامو به یکی گفتم و اون دقیقا رفت کف دست دوستم گذاشت بدترین اخلاقم همینه که نمیتونم چیزی رو تو دلم نگه دارم تحمل کینه و قهر رو ندارم 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستایش گودرزی 17 ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین مقصر دونستن بقیه فقط اه و افسوس و اگر به همراه داره. اتفاقاتی که تا الان رقم خوردن، توی گذشته بمونن و فقط درس باشن برای قوی شدن. با نگاه به گذشته نمیشه مسیر رو به رو رو دید و پیش رفت. 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده