رفتن به مطلب
ثبت نام/ ورود ×
کارگاه آموزش رمان نویسی(ظرفیت 15 نفر) ×
انجمن نودهشتیا

ارسال‌های توصیه شده

• مدیر ارشد

«سلام و خسته نباشید خدمت کادر انجمن نودهشتیا»

۱:نویسندگی را از چه سالی انتخاب کردید؟! 

«از وقتی بچه بودم ذهن خلاقی داشتم و این باعث شد در 14 سالگی با این‌که هیچ چیزی از نویسندگی نمی‌دونستم، چندتا داستان کوتاه و رمان بنویسم. اون‌ها رو هیچ‌وقت منتشر نکردم؛ ولی 19 سالم بود که یه رمان دیگه نوشتم و با اتمامش به خودم گفتم بریم بعدی! و رمان دومم رو شروع کردم و در 22 سالگی به صورت جدی وارد حرفه نویسندگی شدم.» 

۲:ژانر و سبک نوشته شما چگونه است؟! 

«استعداد قلم بنده، ژانر فانتزیه، گرچه دوستانی که آثارم رو می‌خونن معتقدن در طنز و معمایی هم استعداد دارم. درکل علاقه‌مندم در ژانرهای فانتزی و روانشناختی بیشتر کار کنم.» 

۳:هدف شما از نویسندگی چیست؟! 

«درحال حاضر 3 هدف دارم برای نوشتن؛ اول اینکه هرچی نوشته نشده رو بنویسم. دوم اینکه هرچی می‌خوام بخونم و پیدا نمیشه رو خودم بنویسم. و در آخر اینکه شاید روزی نوشته‌هام تحولی در افکار و دیدگاه کسی ایجاد کنه.» 

۴: چه چیزی باعث شد که شروع به نوشتن بکنید؟!

«در برهه‌ای از زندگیم به این نتیجه رسیدم که چی بهتر از نوشتن و به تحریر درآوردن دنیای پرقدرت خیال؟ و دست به قلم بردم!» 

۵: اسم آثار منتشر شده از شمارا نام ببرید. 

«بنده اثر منتشر شده‌ای ندارم و همشون درحال تایپ هستن؛ رمان‌های اِل تایلر، دروازه لورال، دریچه وهمِ ماهوا، قلمروی درندگان و... .» 

۶:ترجیحا چه سبک رمان هایی می‌خوانید؟! 

«بنده از تمامی سبک‌هایی که نوشته شدن، بیش از 2000 رمان‌ از برترین آثار جهان در تمامی سبک و ژانرها مطالعه کردم؛ ولی علاقه‌ام بیشتر به مطالعه کتاب‌های معمایی و رازآلوده که چاشنی تریلر داشته باشن.» 

۷: چه مدت طول کشید نویسندگی را بیاموزید؟! 

«خیلی، خیلی بیشتر از خیلی و هنوز هم چیزی نیاموختم و نو قلم و نیمچه نویسنده‌ام» 

۸: آیا تاحالا شده که از نوشتن بپرهیزید و جا بزنید؟! 

«هیچ‌وقت؛ هیچ دلیلی وجود نداره که از نوشتن دست بکشم.» 

۹:چرا نویسندگی را انتخاب کردید؟! 

«راهِ خوبی برای آرامش دادن به ذهنم بود» 

۱۰: پیشنهاد و یا صحبتی به نویسندگان نو قلم دارید؟

«مطالعه کنید، مطالعه کنید، مطالعه کنید! و جا نزنید حتی اگه سال‌ها طول کشید و نقد‌ها بیشتر از تشویق‌ها بودند، باز هم جا نزنید، مطمئن باشین شما می‌تونین.» 

با تشکر از انجمن نودهشتیا♡

نویسنده گرامی: @S.NAJM

• Like 3
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...