مدیر ارشد روشـنـا 1,823 ارسال شده در 5 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل به نام خدایی که واژهی حکمت را آفرید. در این تاپیک بیوگرافیهای وصف حالم قراره، قرار بگیرن، هیچ کدوم نوشتهی من نیستند؛ امیدوارم به کارتون بیاد. برام «🔥» بزارین خوشحال میشم. تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد روشـنـا 1,823 ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل ای دل غم این جهان فرسوده مخور. - خیام تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد روشـنـا 1,823 ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل من خودم رو از دست دادم وقتی که داشتم سعی میکردم تو رو از دست ندم. تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد روشـنـا 1,823 ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل دل بیتو به جان آمد، وقت است که باز آیی. - سعدی تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد روشـنـا 1,823 ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل تو یک بیل خاک، روی آخرین تکه از ذوق باقی موندهم بودی. تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد روشـنـا 1,823 ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم ؟ - دهلوی تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری