نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,654 ارسال شده در 21 آبان نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان (ویرایش شده) بسم الله الرحمن الرحیم مجموعه اشعار سکوتم رنگ فریاده شاعر: ملیکا ملازاده ویرایش شده 24 آبان توسط Yammakh 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,654 ارسال شده در 21 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان سکوتم رنگ فریاده سکوتم رنگ فریاده نگاهم شعله ور میشه دلم درگیر بارونه تنم غرق زمستونه به من رحمی بکن دنیا منم درگیر پاییزم به یاد لعل لب هایش دلا از غصه لبریزم به من رحمی بکن دنیا چه شب هایی که بیدارم نباشد مرد من این مرد از این منطق که بیزارم به من رحمی بکن دنیا گرفتارم، گرفتارم اسیر این تن خسته از این اجبار بیمارم خوشی رفته ز اقبالم ز خون دل بیمارم گناهم گردنش افتاد چه خونی از رگم افتاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,654 ارسال شده در 21 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان رهبرم رفت دلم آتش سرم آتش زبانم منطقی باشد چشمانم دست عقلم نیست که یارم بی نظیر باشد، که یارم بی رقیب باشد که قلب از کفم رفته دلم تنگ است نفس تنگ است خوشی ترک کرده این جان را خدا سوختم جهان سوختم به جان مادرم سوختم که آتش بر دلم افتاد که تا مغزاستخوان سوختم جهان آتش روان آتش دلم تنگ گلستان است گلستان لبخندش که این عاشق، بیمار است که بیمار است که بیمار نگاه غیر تکرارش صدای خنده ام رفته که دل آرام من رفته که دل آرام من رفته که آن یار از برم رفته وزین خاک پر بسته که خاک بر من کفن باشد آسمان سنگ لحد باشد زمین بر من قفس باشد صدایش در همه جا هست نگاهش در هر آینه ست و آیینهست، و آیینهست جهان در کل آیینهست نگار من در آیینهست جنون پر کرده این جان را (که من مجنون آن لیلا که صد مجنون، به قربانش) به قربان گل رویش به قربان سر و روش به قربان آن صورت که بر زیر خاک رفته چه خاکی بر سرم رفته دلدارم زیر خاک رفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری