آرام 0 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) 📖 معرفی رمان نام رمان: آخرین قرار ژانر: عاشقانه، درام، رازآلود، روانشناختی خلاصه: نیلوفر، دختری آرام و مهربان، زیر سایهی برادری زندگی میکند که خشم و گذشتهی تاریکش، هر روز زندگی او را سختتر میکند. آشنایی اتفاقی با آرمان، روزنهای از امید در دل نیلوفر باز میکند؛ اما سوءتفاهمها، انتقام، تصمیمهای اجباری و رازهایی که سالها پنهان ماندهاند، سرنوشت آنها را به مسیری میکشاند که هیچکس انتظارش را ندارد. گاهی بزرگترین دشمن، کسی نیست که از او میترسی... بلکه کسی است که سالها به او اعتماد کردهای. و گاهی... آخرین قرار، آغاز بزرگترین تراژدی زندگی است. ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط آرام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرام 0 ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) 26 دقیقه قبل، آرام گفته است: سلام، من فاطمه هستم؛ نویسندهای که عاشق خلق داستانهای احساسی و پر از راز و تعلیق است. «آخرین قرار» اولین رمان جدی من است؛ رمانی که با عشق و حوصله در حال نوشتنش هستم و امیدوارم بتواند با شخصیتهایش در ذهن خواننده ماندگار شود. ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط آرام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری