پری بانو 253 ارسال شده در 13 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد (ویرایش شده) دلنوشته فرشتهی زمینی | @پری بانو انجمن نودهشتیا ژانر: دلنوشته، فانتزی مامان من تاحالا خیلی چیزهارو بهت نگفتم... مثلا من چقدر چهرت رو ، صداتو، حرف زدنتو، خندههاتو ، و خودت رو دوست دارم. 🌙پری بانو ویرایش شده 18 مرداد توسط پری بانو 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 13 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد مامان تو قهرمان زندگیمی. تو دلیل زندگیمی. تو دلیل دلخوشیمی. تو تاج سر منی. انگار تنها دلیل تپش قلب این دخترک و ایست نکردنش تویی. خیلی دوست دارم مامان. 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 17 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد بخند مامان که من با صدای خنده ات جون میگیرم نگاهم کن که با برق نگاهت در دنیا رو میبینم باش مامان که من هم باشم •خیلی دوست دارم مامانی• 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 18 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد مادر تنها کسی هست که... برای دوست داشتنش، نیاز به هیچ بهانهای نیست! 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 18 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد ولی من هر وقت؛ کم آوردم، شکستم، تا مرز فروپاشی و نابودی رفتم مامانم سرپناهم بود. بودنت رو شکر مامان. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری