_saye_ 212 ارسال شده در 28 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر @A.H.M لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_saye_ 212 ارسال شده در 28 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر سلام درخواست نقد رمانمو داشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 29 تیر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر با سلام خدمت نویسنده گرامی، وقت بخیر؛ امیدوارم حالتون خوب باشه ... داستان دو دختر که از همون ابتدای دوره جوونی دوست دارن روی پای خودشون بایستن و با کلی چالش روبرو میشن، همیشه جزوموضوعات محبوب دنیای نویسندهها بوده؛ مخصوصا اینکه این موضوع توی خاورمیانه یکسری چالشهای دیگه رو هم در بر میگیره ... عنوان داستان و شروعش این حس رو میده ک دوست شخصیت اصلی داستان، همون خواهرناتنی قصه است (دو دوست مثل خواهر) حس کنجکاوی رو برمیانگیزه (چه فعل باحالی :) ) اما جلوتر که میریم آقا یاسر زحمت کشیده و کم کم عنوان خواهر ناتنی رو پررنگتر میکنه برامون ... یکسری جملات و کلمات اشتباه تایپی (مثل لپتاپ که لب اب نوشته شده یا بخواین که بخاین نوشته شده یا نثار که نصار نوشته شده) و نگارشی داشتن که قطعا توی بازبینی اصلاح میشن؛ یکسری جملات دیگه هم هستن که میتونن جایگزین شده و بهتر بشن (مثل استکان چایی رو زمین گذاشتم و گفتم و ...) سبک نوشتاری اول شخص به شخصه سبک نوشتاری مورد علاقه خودمه 😊 این سبک رو به خوبی پیاده کردید، به طوری که به شخصه این حس رو دارم که انگاری داخل یه جمعی نشستیم و شما مشغول خاطره تعریف کردنید ... اما خب (یه دوستی میگفت وقتی اما، ولی و اینا به کار میبری درواقع کل جملات قبلی رو پاک کردی؛ اما واقعا اینطور نیست XD ) یکسری جاها تغییر لحن داشتیم، تو این سبک این موضوع کاملا عادیه که وقتی اول شخص داره اتفاقات رو تعریف میکنه نوشتار رسمی باشه اما وقتی مشغول صحبت با شخص دیگهای میشه لحن به محاوره تغییر کنه اما یکسری جاها این مسائل قاطیپاطی میشدن که کاملا برای ادیت اول نرماله و جای نگرانی نیست ولی خب این موضوع باعث میشه نوشته یک پارچه نبوده و یهویی حواس مخاطب به طرح فرش اتاقش پرت بشه ... مثال زیر رو باهم ببینیم: زنگ نجما زدم --------> به نجما زنگ زدم راستی میتونیم به جای واج آرایی و از ، هم استفاده کنیم بعضیجاها مثل زیر: حس قدرت و ازادی و رهایی و شادی و غرور -------> قدرت، آزادی، رهایی، شادی و غرور (البته وقتی همشو با و بخونیم قشنگتر میشه 😉) نکته بعدی هم اینکه لطفا جزئیات اعلام شده رو به حال خودشون رها نکنید، بعضیجاها جزئیات یجوری بیان شدن که انگاری دارید روی سر خواننده منت گذاشته و لطف میکنید بهش، مثلا: با کمک برنامه ی بلد راه افتادم ---------> از اونجایی که تو آدرسیابی خوب نبودم، با کمک از برنامه بلد مسیر رو پیدا کردم. ابن سینا اگر اشتباه نکنم، یه جمله معروف داره که میگه: هرچیزی کمش دارو متوسطش غذا زیادش سم است. توصیفها خیلی خوبن اما کم و زیاد میشن که کاملا نرماله اما خب سعی کنید میانه رو باشید ... از یکسری مسائل هم به راحتی عبور نکنید و از حداکثر پتانسیلهاشون استفاده کنید مثلا خرید میز و صندلی خودش میتونست یه پارت قشنگ با اتفاقای عجیب و غریب بشه اما خب توی چند خط خیلی سریع جمع شد ... سعی کنید توی هرپارت یه هیجان کوچولو موچولو داشته باشید یا حس کنجکاوی خواننده رو برانگیخته کنید تو برخی پارتها واقعا اتفاق خاصی نمیوفته و ممکنه باعث خسته شدن خواننده بشه؛ بنده خدا یاسر تا یجایی تمام مسئولیتهای برانگیختن رو بر دوش میکشه ... نکته بعدی شخصیت پردازی و فضاسازی و این موضوعات، بنظرم فضاسازی برای ویرایش اول اوکی بود، قطعا بهترم میشه اما به بعد ظاهری شخصیتها هم لطفا توجه بشه؛ مثلا تنها تصور من راجب شخصیت اصلی تا یه جایی فقط موهاشه یا راجب یاسر فشار روانی رو حس میکنم اما چهرهاش رو صرفا مثل چهره نزدیکترین شخصی که با همچین ویژگیهایی میشناسم تصور میکنم؛ درسته که یه کتاب رو نباید از روی جلدش قضاوت کرد ولی خب اگر امکانش بود لطفا به ظاهر شخصیتها هم توجه لازم و کافی رو بنمایید ... یکسری جاها هم پارتها کوتاه و بلند شدن (یه سریال رو تصور کنید که یه قسمتش دو دقیقه است و یه قسمتش چهل دقیقه) سعی کنید اگر امکانش بود، پارتهارو متناسب و یک اندازه بنویسید. هنوز رمان تموم نشده اما من به شخصه ژانر درام، اجتماعی رو برای رمانتون بیشتر میپسندم. به تعداد موهای سر مردم جهان هستی، سبک نوشتن و طرز تفکر داریم راجبشون و قطعا شما هم سبک خاص خودتون رو دارید، بنابراین سعی کنید توی سبک خودتون بهترین باشید ;) در کل جالب و خوب بود، قلم و فکر با پتانسیل و استعداد بالایی دارید که قطعا روز به روز رشد کرده و بهتر خواهند شد ... باتشکر و احترام 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_saye_ 212 ارسال شده در 29 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر واقعا از اینکه وقت گذاشتید خیلی خیلی ممنونم. رمانم رو تا اینجا استاپ میکنم و تمام این نکات رو روی پارت های قبلی پیاده میکنم در مورد کوتاه و بلند شدن پارت ها ی وقتایی ویزایش میزنم طولانی تر میشه مثلا الان میخام توی اون پارتی که گفتم میز و صندلی خریدن برم و ویرایش کنم و یکم هیجان بدم به پارت هام، طولانی تر میشه اما وقتی روی صفحه ی اصلی سایت بره ی دست میشه دیگه درسته؟ 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_saye_ 212 ارسال شده در 29 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر @A.H.M 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 29 تیر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر 26 دقیقه قبل، _saye_ گفته است: واقعا از اینکه وقت گذاشتید خیلی خیلی ممنونم. رمانم رو تا اینجا استاپ میکنم و تمام این نکات رو روی پارت های قبلی پیاده میکنم در مورد کوتاه و بلند شدن پارت ها ی وقتایی ویزایش میزنم طولانی تر میشه مثلا الان میخام توی اون پارتی که گفتم میز و صندلی خریدن برم و ویرایش کنم و یکم هیجان بدم به پارت هام، طولانی تر میشه اما وقتی روی صفحه ی اصلی سایت بره ی دست میشه دیگه درسته؟ عزیزدلم بعد تموم شدن رمان، فایل میشه. به همین دلیل مشکلی نداره هر پارتت چند خط بیشتر یا کمتر بشه. دانلود رمان حجرة تنهایی 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 30 تیر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 10 ساعت قبل، _saye_ گفته است: واقعا از اینکه وقت گذاشتید خیلی خیلی ممنونم. رمانم رو تا اینجا استاپ میکنم و تمام این نکات رو روی پارت های قبلی پیاده میکنم در مورد کوتاه و بلند شدن پارت ها ی وقتایی ویزایش میزنم طولانی تر میشه مثلا الان میخام توی اون پارتی که گفتم میز و صندلی خریدن برم و ویرایش کنم و یکم هیجان بدم به پارت هام، طولانی تر میشه اما وقتی روی صفحه ی اصلی سایت بره ی دست میشه دیگه درسته؟ خواهش میکنم، انجام وظیفه است؛ بله، اوکیه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری