مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت (ویرایش شده) نام رمان: تاج و زین نویسنده :مهدیه طاهری | کاربر انجمن نودهشتیا ژانر: تخیلی، ماجراجویانه، عاشقانه، فانتزی خلاصه: فرمانده ارتشی که دستور قتلش صادر شده و چارهای جز کمک گرفتن از دزد حرفهای ندارد. ولی سرنوشت چیز دیگری برایشان رقم میزند. در این داستان هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. مقدمه: شعلهای که از زیر خاکستر شهر برمیخیزد ممکن است همه چیز را بسوزاند یا زندگی را گرم کند. سرنوشت را نمیتوان تغییر داد، باید با تقدیر سوخت و ساخت؛ شاید زندگی صلاح بهتری برایت درنظر دارد. @A.H.M ویرایش شده 17 تیر توسط مهدیه طاهری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
راویِ امید 106 ارسال شده در 19 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر لازم دونستم قدر دان این رمان باشم! چرا که زمان مطالعه این مطلب به من یادآور شد که لحظات زندگی آدمی رو با چالشهایی روبه رو میکند، چالشهایی که باعث ایجاد فکر و عملی میشود تا قضاوت صورت گیرد؛ و این قضاوت عامل نمایشی از خوب بودن یا بد بودن ما در ذهن دیگران میشود ... مقدمه، خلاصه، شروع و پرزنت کردن شخصیتها به خوبی و گویا انجام شده بود. خیلی خوب تونسته بودی پیوستگی مطالب میان افراد و داستان رو حفظ کنی؛ استفاده از علائم نگارشی، فاصله گذاریها و املای کلمات به جزء چند مورد محدود به درستی انجام شده بود ... بسیار خرسند بودم که شاهد چنین کیفیتی در نگارش مطالب بودم؛ بیصبرانه منتظر ادامهای چه بسا قویتر و حتی چاپ کتاب ایستادهایم ... باشد که خرد چراغ امید را در مسیرمان افزون سازد. راویِ امید 💚🙏 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری