رفتن به مطلب
ثبت نام/ ورود ×
به اطلاع کاربران می‌رسانیم دو انجمنِ نودهشتیا باهم ادغام شده‌اند. با این وجود، تمامی آثار شما محفوظ است و جای نگرانی نیست. در صورتی که مشکل ورود به اکانت خود را دارید، از گزینه "بازیابی پسوورد" استفاده کنید. ایدی تلگرام جهت بروز خطا: @Delbarity ×
انجمن نودهشتیا
به اطلاع کاربران می‌رسانیم دو انجمنِ نودهشتیا باهم ادغام شده‌اند. با این وجود، تمامی آثار شما محفوظ است و جای نگرانی نیست. در صورتی که مشکل ورود به اکانت خود را دارید، از گزینه "بازیابی پسوورد" استفاده کنید. ایدی تلگرام جهت بروز خطا: @Delbarity

ارسال‌های توصیه شده

• مالک

۱‌. لطفا خودتون رو معرفی کنید‌. 

درود بر شما 

من زینب چرم گر هستم متولد خرداد سال ۷۷ ، اهل تهران و قم هستم و نمیتونم خودم رو فقط متعلق به یکیشون بدونم ، متاهلم و عاشقانه همسرم رو دوست دارم ، و مشوق اصلیم تو این راه همسرمه❤️

۲. آثاری که نوشتید رو نام ببرید.

دو رمان و یک داستان در حال نوشتن دارم 

رمان ها : چرخه دنیا ، اخرین نگهبان شعله (فصل اول)

داستان :راز یک قتل

۳. از کی نوشتن رو شروع کردید و اصلا چرا قلم به دست گرفتید؟

والا من از سال ۹۵ تقریبا مینوشتم ولی خب تازه امسال (۱۴۰۴)به خودم جرعت دادم تا به اشتراکشون بزارم و به طور رسمی نویسندگی رو استارت بزنم

من همیشه قوه تخیل بالایی داشتم و دوست دارم دنیایی که تو ذهنم میگذره رو روی کاغذ بیارم ، و امیدوارم با قلمم بتونم ، حتی شده چند دقیقه هر شخصی رو از دقدقه های روزمره دور کنم .

۴. بهترین کتابی که خوندید رو بهمون معرفی می‌کنید؟

بینوایان ، غرور و تعصب 

۵. بزرگ‌ترین چالش شما به‌عنوان یک نویسنده در حال حاضر چیه؟

اینه که بتونم اثری خلق کنم ، که بتونه حتی شده برای یک نفر آموزنده و جذاب باشه

۶. هدف نهایی‌تون در مسیر نوشتن کجاست؟ 

جایی که بتونم داستانی خلق کنم که بتونه یک جهان رو تحت تاثیر قرار بده

۷. ایده‌های آثار زیباتون رو از کجا پیدا می‌کنید؟ 

تو دنیای فانتزی و رویایی ذهنم ، با توجه به تجربیاتی که تو طول زندگی به دست میارم 

۸. از چه چه چیزهایی الهام می‌گیرید؟

بعضی وقت ها یک اهنگ ، بعضی وقت ها یک نقاشی ، گاهی هم خاطرات و....

۹. به عشق اعتقاد دارید؟

صد در صد

۱۰. دقیقا چی رو درباره قلم و نوشته‌هاتون دوست دارید؟ 

این که با شخصیت های داستانم زندگی می کنم و تو صادقانه ترین حالت خودم رو تو موقعیت هاشون قرار میدم و مینویسم 

۱۱. خانواده و اطرافیان در مسیر نوشتن شما چه نقشی داشتن؟ 

مشوق های اصلیم پدرم و همسرم هستن ، من استعداد های هنری رو از پدرم به ارث بردم و همیشه پدر و مادرم تو این راه مشوقم بودن ، و از ثانیه ای که با همسرم اشنا شدم مشوق همراه اصلیم بوده و من رو سمت استعداد هام هُل داده❤️

۱۲. اولین کسی که اثرتون رو خوند چه کسی بود و چه بازخوردی نشون داد؟

همسرم بود و کلی ذوق کرد ،(البته نقد هم تحویلم داد )

هر پارتی که مینویسم رو دنبال می کنه!

۱۳. توصیه‌تون برای نویسندگان تازه‌کار و پرذوقی که این مصاحبه رو می‌خونن چیه؟

به خودتون و قلمتون اعتماد داشته باشید ، من خودم هم تازه کار به حساب میام ، ولی مطمئن باشین ، دنیای ذهنتون خیلی قشنگ و جذابه بدون ترس ازشون بنویسید تا با خوندنشون لذت ببریم 

۱۴. انجمن نودهشتیا چه تاثیری در مسیر نوشتن شما داشت؟

فضای صمیمیش یکی از علت هایی بود که جرعت کردم تا نوشته هام رو به اشتراک بزارم و بدونم کسانی هستن که تو این راه کمکم می کنن ، واقعا از تک تک اعضای نودهشتیا، بابت این صمیمیت ممنونم

۱۵. چه کاری در نویسندگی، براتون نامعقوله و تحملش نمی‌کنید؟ 

کپی برداری داستان بدون اطلاع نویسنده !

واقعا عزیزان نویسنده برای نوشتن یک رمان خیلی چالش دارن ، و این کار واقعا ناراحت کننده هست

۱۶. در مقابل نقدهای تند چه واکنش و احساسی دارین؟ 

ازشون استقبال می کنم ، چون نقد باعث رشد انسانه!

۱۷. و در آخر... به خودتون افتخار می‌کنید؟

بله ، و برای همه ارزوی موفقیت دارم

@bano.z

به گفتگو بپیوندید

شما در حال پست به عنوان مهمان هستید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...