Khorshid 0 ارسال شده در 22 خرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2025 --- سلام دوستان، من دنبال اسم یه رمان عاشقانه ایرانی هستم که قبلاً خوندم اما اسمشو فراموش کردم. اگه کسی خونده، لطفاً راهنمایی کنه: جزئیات داستان: اسم دختره باران بردیا هست و اسم پسره بردیا افراخته. باران و بردیا تو دانشگاه با هم آشنا میشن. باران خانوادهشو توی یه تصادف در روز بارونی از دست داده و از اون روز به بعد خیلی افسرده و غمگین میشه. بعداً مشخص میشه که باران تومور مغزی داره. دوست باران اسمش نسرین هست و دوست بردیا اسمش کسری که این دو نفر با هم ازدواج میکنن و همهی دوستان دانشگاه برای تفریح و جشن ازدواجشون میرن بیرون. اسم قدیمی این رمان فکر میکنم ازدواج بارانی بوده. هر کی اسم دقیق این رمان رو میدونه یا لینک دانلودش رو داره، لطفاً کمکم کنه. خیلی ممنونم! --- دوست داری همین متن رو برات توی یکی از گروههای تلگرام یا انجمنها پست کنم یا خودت میخوای بفرستی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh0 2 ارسال شده در 23 خرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2025 فکر کنم اسم رمان عشق زمستانی باشه 🤔 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 23 خرداد، 2025 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2025 58 دقیقه قبل، yeganeh0 گفته است: فکر کنم اسم رمان عشق زمستانی باشه 🤔 @Khorshid دانلود رمان حجرة تنهایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری