مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی دلم پولِ بادآورده میخواد، با پولِ زحمتکشی نمیشه چرت و پرت خرید. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی تو یه روز متوجه میشی هیچکس جز خودت نداری بخصوص روزایِ سخت نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی برایِ ایجادِ حسِ حسادت در اَسب، سوارِ خَر نشوید... نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی و ما دلِمان روشن است؛ به اَشکِ شوقِ بعد از اَندوهها... نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی ولی بعضیاتون باید یه آدمِ بَد به پُستِتون بخوره تا قَدرِ آدمایِ خوبِ زندگیتونو بدونید. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی سنگینی خاطراتت منو روی الاکلنگ بالا نگه داشته. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی من گفتم یک طرفِ معادله باش: تو معادله رو یکطرفه کردی! نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی از اون کسی که هزار تا سودا داشت، یه سر باقی مونده فقط. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی یه مشت به آینه زد و گفت: حالا شدیم شبیه هم. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی عاشق گلیمی هستم که نمیگذارد صاحبش پا را از آن فراتر بگذارد. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی من از بعیدترین بُعدِ بقا نفس میکشم. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی در تقسیم تقصیرها من همیشه محکوم العلیه بودم! نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی حالا تو پذیرفتن حقیقت رو کش بده، بلاخره که یه روز ول میشه تو صورتت. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی به قصدِ ترمیم آمدی که بشکنی! نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی در زندگی اش، مثلِ نت هایِ سیاهِ یک موسیقی بود؛ خیلی سریع میگذشت و فراموش میشد... نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی جز این کلمات، چگونه به تو می فهماندم که دوستت دارم!؟ نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی من از شادی، فراری نبودم؛ غم ها، دست از سرم بر نمی داشتند. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی برای هرکسی در قلب من دستی بود. مزین به اغوشی مهرآلود. با نخستین دروغ، ابتدا آن دست قطع میشد. نقل قول
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .