مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی اونکه باشه آدم غم نداره تویی . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی حتی زیر آوارم بمونم اگه تو کنارم باشی امکان نداره زمین بخورم آقا پسر . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی برایِ زنده موندنِ من چشمات کافیه پسرِ قشنگم (: نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی گاهی او را خنداندهام .. میخواهم بگویم تمام عمرم هم هدر نرفته .🧡 نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی ولی تو پیشم میتونی چیزایی بگی که فکر میکنی برا کسی مهم نیست نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی من خیلی مودیم ولی تو هر مودی دوست دارم . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی من اگه یه روز بخوام از آدما دوری کنم بازم تو رو با خودم میبرم. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی اومدنت معجزه خدا بود واسهِ من . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی همیشه تو ذهنمی تا ابد تو قلبمی . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی احساس میکنم تو یه تیکهی کنده شده از وجودِ منی که اون بیرون همینجوری واسه خودت میچرخی . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی به تو نگاه میکنم و خون در رگ هایم جریان پیدا میکند . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی سلول به سلول تنت مالِ خودمه . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی من اگه یه گلفروشی داشتم قطعا ورشکست میشدم چون همشو میوردم واسه تو . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی یا بخت العیون اللی تشوفک . خوشبحالِ چشم هایی که تو را میبیند . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی وقتی که تو حالم رو میپرسی نمیتونم بد باشم . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی واسه دیدنِ اون چشمایِ نازت میپیچم همه رو . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی چشمهایش را دیدم و تمام فرضیه ها بهم ریخت . نقل قول
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .