shirin_s 588 ارسال شده در 8 آبان، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 نگاهم محو چشمانت برایت شعر میخوانم خودم اینجا، دلم اینجا، حواسم را نـمیدانم شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 زل بزن در چشمم و شعری برای من بخوان تا کمی دیوانهات را شعر درمانی کنی! شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 بیتومنماندهاموفعلِ « کِشیدن » بسیار قلبِمنتیر ، سرمسوت ، دهانمسیگار . شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 بیمار چشم اویم و آن سنگدل مرا درمان که بگذریم، دعا هم نمی کند! شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 یک جهان شعر سرودم ك بفهمی تنها ؛ محضِ لبخند تو شاعر شدهام خوش انصاف . شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 تمام زندگیَم صرف شعر گفتن شد ، از آن زمان که شنیدم تو شعر میخوانی . شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 با چشم سیاه آمده در شعر که جانی بشود تا عامل یک جنگ و نزاع همگانی بشود شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 زل بزن در چشمم و شعری برای من بخوان تا کمی دیوانهات را شعر درمانی کنی! شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 9 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2025 شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی ؟ من غریبانه ترین حالت دردم به خدا شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 9 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2025 سر ذوق آمدم از خندهی تو، باز بخند بی تفاوت به جهان باش و فقط ناز بخند شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 9 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2025 با منِ دلنازکِ دلتنگ، لطفاً بد نباش درد من با بودنت، تنها مداوا میشود... شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 16 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2025 به یک تبسم اوکهکشان ازآن من است:) شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 16 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2025 آخریندیدارِمابسیارغمگینبودوتلخ اومرایادشنمیآمدولیمن ؟ بگذریم . شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 22 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2025 تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست محرمی، چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 22 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2025 تا این غزل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 22 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2025 شاید این غصه مرا بعد تو دیوانه کند که قرار است کسی موی تو را شانه کند... شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 26 بهمن، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2025 (ویرایش شده) همه گویند، چرا سر به هوایی هر شب؟ به که گویم که در ماه، تو را می بینم... ویرایش شده 26 بهمن، 2025 توسط shirin_s شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده