نویسنده اختصاصی Teimouri.Z ارسال شده در 18 ساعت قبل نویسنده اختصاصی ارسال شده در 18 ساعت قبل #رمان_به_صرف_سیگار_مارلبرو🚬 مقدمــــــــــه: یکی هست... یکی نیست. یکی محدود، یکی همیشگی. یکی تاریک، یکی روشن، یکی سکوت، یکی صدا. یکی تیره، یکی زلال، یکی پاییز، یکی بهار. یه آدم اشتباه با یه آدم نااشتباه وارد بازی میشن به نام زندگی اما باهم قد نمیکشن، دور هم پیچک نمیشن... رفاقت دیرینه دارن که دوستیشون به مشکل میخوره. این دو آدم، کدومشون موفق میشن اون یکی و تغییر بده؟ این زندگی به اشتباه کشیده میشه یا رو به درستی میره؟ خلاصـــــــــه: من زمین بودم، عاشق زهره؛ سیارهی دوقلوم. ظهری تابستونی و پر از هیاهو که عصری زمستونی زیر و روم کرد. دنیامو گرفت. گرمامو برد. ابری شدم؛ تاریک و سرد و نمور. یخم باید ذوب میشد تا تابستونم برمیگشت. سرما از حرارت میترسید و چکش توی دست گرما بود. باید رو سر قندیل میزد تا شکوفه رو درخت مینشست؟ تا زمین سبز میشد و گندمگزار خوشه میداد؟ تا پرنده لونه میکرد و چهچهه میون باغ دل میپیچید؟ لینک رمان: نقل قول
nastaran ارسال شده در 16 ساعت قبل ارسال شده در 16 ساعت قبل خیلی وقت بود رمان نخونده بودم اما واقعا پارت اول شروع جذب کننده ای بود خسته نباشی قشنگم 1 1 نقل قول
نویسنده اختصاصی Teimouri.Z ارسال شده در 16 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی ارسال شده در 16 ساعت قبل 44 دقیقه قبل، nastaran گفته است: خیلی وقت بود رمان نخونده بودم اما واقعا پارت اول شروع جذب کننده ای بود خسته نباشی قشنگم اولین نقدی که نسترن باشه چه شود...خستگیم و در کردی. مرسی ازت💋 نقل قول
ارسالهای توصیه شده