بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 30 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد (ویرایش شده) سلام به همهی خوانندههای عزیز رمان سوگسار، در خدمت شما هستم با آنچه از نظرم مخاطب باید ببینه یا گوش کنه، نه اینکه بخونه! ویرایش شده 30 مرداد توسط بمب اتم کوچک 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 30 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد (ویرایش شده) تصویر اول، جلد رمانم که خودم طراحیش کردم و خیلی ذوق کردم! به عبارتی اولین واقعیت از این مجازی، که توی ذهنم ساختم. ویرایش شده 30 مرداد توسط بمب اتم کوچک 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 30 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد تصویر دوم مربوط به پارت دهم رمانم هست، شخصیت اصلی مرد رمان سوگسار! که بعد انتظارهای فراوان بالاخره اسمش فاش شد این آقای طلبکار دوم! 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 30 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد (ویرایش شده) ایشون هم نازبلای خودم Xخانوم جینگول که فعلا رونمایی نمیشه!حالا چرا؟ چون کنار عکسش اسمش هم هست. 🤭 محل تصویر الصاق تصویر شخصیت دختر اصلی داستان *یکسری شعر به تازگی توی نمایهام آپلود کردم. توی اونارو که بخونین اسم شخصیت اصلی دختر هم پیدا میکنین!! ویرایش شده 30 مرداد توسط بمب اتم کوچک 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 30 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد این آهنگ استاد معین رو اتفاقی پیدا کردم اما خیلی به رمانم میخوره انگار برای خودش نوشتن و خوندن. شاید الان خیلی مشخص نباشه اما اخرای رمان عجیب باهم جفت میشن این آهنگ و سوگسار! اهنگ خونهی آرزو 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 5 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور (ویرایش شده) بچهها ببینین بمب کوچولو چیکااااار کرده. هوش مصنوعی رو دیوونه کرده. عجب کاوری ساختم با هوش مصنوعی🤭🪄 خودشیفته هم خودتی:| تازشم دوتا اتفاقای آینده رو توش اسپویل کردم: ویرایش شده 5 شهریور توسط بمب اتم کوچک 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری