رفتن به مطلب
ثبت نام/ ورود ×
در غم ملت عزیز ایران شریکیم🖤 ×
انجمن نودهشتیا
به اطلاع کاربران می‌رسانیم دو انجمنِ نودهشتیا باهم ادغام شده‌اند. با این وجود، تمامی آثار شما محفوظ است و جای نگرانی نیست. در صورتی که مشکل ورود به اکانت خود را دارید، از گزینه "بازیابی پسوورد" استفاده کنید. ایدی تلگرام جهت بروز خطا: @Delbarity

ارسال‌های توصیه شده

جایی که تو را دیده بودم را کاملا به خاطر دارم خیابانی که در فصل پاییز قسمت وسط آن را پر از برگ های نارنجی می کنند و آنجا آمدن پاییز را جشن می گیرند دیدن تو و من مصادف با همین جشن پاقدم پاییز بود . داخل مطب مظطرب نشسته بودم تا تو وارد شدی ، مرد خوش قیافه ای که چشم های روشن عسلی اش من را یاد رنگ های آتشین فصل پاییز می انداخت بوی عطر گرمت تمام وجودم را در فصل سرد سال گرم کرد و لبخندت تمام غم های درونم را به یک باره نابود کرد و در دلم جشن دیگری برپا شد . تو از بین تمام فصل ها برایم پاییزی بسیار زیبا ولی در عین حال وقتی در او غرق می شوی پر از حس دلتنگی  و تاریکی می شوی از میان تمام شعر ها برایم شعر های علیرضا آذری شعر نو و جدید پر از احساس تازگی و بدون نظم و قافیه ولی در عین حال زیبا و پر از بار غم . به تمام کسانی که پر از درد بودند و تو برایشان درمان بودی حسادت می کردم کاش به جای همه ی آن ها درد داشتم و تو بجای همه ی آن ها مرا درمان می کردی اگر چشم های من تو را انقدر طولانی می دیدند دیگر دردی نداشتند . مرد رویاهای من از تو بخاطر تمام لبخند هایی هنگام درد و گریه هایم نثارم کردی از تو ممنونم ، محال دست نیافتنی ام من با تو معنای عشق را دریافتم بعد از تو اگر عاشق شوم فقط ادای عاشق شدن است اولین عشق اولین بار دنیا را طور دیگر دیدن ، بادیدی دیگر دیدن در فصل پاییز شروع کردن ازنو ، از نو دیدن و روییدن و رشد کردن یک عشق همه ی این ها را با تو تجربه کردم . وسط قلبم پر از عشق توست آقای دکتر مغرور و جذابم مثل خیابانی که در فصل پاییز قسمت وسط آن را پر از برگهای نارنجی می کنند و آنجا آمدن پاییز را جشن می گیرند جایی که تو را دیدم ، تو در قلب منی ...

وقتی یک نویسنده عاشق یک چشم پزشک می شود

از _ ماهک _ به _ آقای _ دکتر

لینک به دیدگاه
https://forum.98ia.net/topic/5629-%D8%AF%D9%84%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%87/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...