بانویـ آبیـ 44 ارسال شده در 16 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2025 دلنوشته آرزوی زیبای زندگی نویسنده: بانوی آبی ژانر: درام سانتیمانتال مقدمه: جهانم.. همانگونه که جهانم حکم فرمای افکارم است و افکارم حاکم خواستههایم است و خواستههایم حکم دهنده سرنوشتم است. و این چرخه بیپایان جهان نهان است. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بانویـ آبیـ 44 ارسال شده در 16 تیر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2025 (ویرایش شده) زندگی من.. زندگی من که آکنده از خواسته ها و آرزو هایی است که سوار بر موج های پرتلاطم بر سوی دیار نابودی میتازد. زندگی من که در میان سرکشی هایی به خواسته آزادگانی به سوی نیستی در حرکت است. زندگی من که غوطه ور در دنیایی از رویاهایی برای بهتر بودن رو به خاموشی ابدی است. زندگی من از درد رهایی از بند غم ها نهایتی میطلبد. زندگی من که سوار بر اسب یاغی زمان به رَه پایان قدم بر میدارد. اینک به پاس آنانی که در نابودی تک تک آرزو های بی سرانجام من نقش داشته اند، بدانید که در آغوش مرگ خاموش دمیدام. ویرایش شده 17 تیر، 2025 توسط بانویـ آبیـ 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بانویـ آبیـ 44 ارسال شده در 19 تیر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2025 مرگ.. مرگ آغازی است به سوی ناشناختگان. آیا طلوعی جدید یا غروبی غم انگیزست برایمان؟ سوالی است که در قلب هر انسانی میتپد. وتردید است از حقایق پنهان، که وجودمان را میستاید. اینک مرگ به آرامی به سراغم می آید. آرامشی ناگسستنی در درونم سرکشی میکند. حال بگذار با عشق به تو، مرز رازها را پی نمایم. بگذار، نگذرد یاد عشقم به تو، و سایه ای از تو در رویا هایم برایم بماند. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بانویـ آبیـ 44 ارسال شده در 23 تیر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2025 (ویرایش شده) عشق... گیتی عشق، بندی از همبستگی و گسستگی خوجسته در عاشقانه های دلبستگی سوگوار برای جدایی عاشقان سوگوار برای نتهایی بی کسان شکوفه های نوشکفته در باغ زندگانی شفق های رخشنده در آسمان آزادگانی رویای اوجگیری برای عاشقی رویای همدمی برای رهایی از تنهایی گر حتی زیباترین جملات هم ندارند توصیفی حقیقی از(عشق) ویرایش شده 23 تیر، 2025 توسط بانویـ آبیـ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری