مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 12 آبان مدیر ارشد ارسال شده در 12 آبان (ویرایش شده) سلام نودهشتیا چطورین؟! 🤍اول از هر قدمی یاد داشته باشید که قوانین مختص به انجمن رو مطالعه کنید و دومین قدم هم به آموزش های این بخش توجه کنید، ولی چرا؟! چون این پست ها فقط مختص ویراستارهای عزیزمون نیست بلکه برای نویسندههای خوش قلممون هم خیلی مفیده؛ باعث میشه قلم بینقصی داشته باشن و پایان رمانشون زمان زیادی برای انتشار صرف نشه. 💜کاربرهایی که علاقه به شرکت تو تیم ویراستارهارو دارید! به تاپیک و پستهای این تالار سری بزنید و بعداز اینکه متوجه آموزش ها شدین به خصوصی بنده مراجعه کنید تا من خدمت شما عزیزان متنی ارسال کنم و شما با یادگیریهاتون متن مورد نظر رو ویرایش و برای بنده ارسال کنید. 🤍احیانا اگه متوجه بخشی نشدید و یا سئوالی داشتید حتما بهم اطلاع بدید تا مشکل رو رفع کنیم. 🤍آرزوی موفقیت رو براتون دارم، بدرخشید!💜 ویرایش شده 12 آبان توسط زری گل 1
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 12 آبان سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 12 آبان مباحثی که راجبشون باید تو بخش ویراستاری دقت کنید به شرح زیر هستن: • ویرگول • نقطه • نقطه ویرگول • خط دیالوگ • نیم فاصله برای هر کدومشون تاپیک جدا زده میشه و برای اینکه بهتر درک کنید، مثالهای زیادی براتون گذاشته میشه و حتی میتونید تو پرسشهاشون برای یادگیری بیشتر شرکت کنید. 1
ارسالهای توصیه شده