مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی "چه هستی؟! ای زادهی خیالِ خامِ من" نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی "دلبستگی یعنی ؛ رهایی را در بودن با او می جوید." نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی "اما... چَشمهایش به دردسرش میارزد ." نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی "از تو ممنونم، بابت تمام روزهایی که باعث شدی حس کنم زندگی ارزش زیستن دارد." نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی "و اما اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ بدان من تورا بسیار آرزو کردم." نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی "تو فقط به من میای، کنار بقیه خیلی زشتی بشر" نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی "تو قشنگ ترین آدم، توی زشت ترین برهه ی زندگیم بودی." نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی "مراقب من باش، از من فقط تو ماندهای." نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی "نباشی نمیشه، نمیگذره، نمیره، نمیخوام، نمیتونم" نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی من در آغوشِ تو به سادگی و صفای زندگی پی بردم . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی چه بود زندگی .. اگر تو نمیرسیدی ! نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی وجودم زنده به وجودِ توئه قشنگم . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی داشتنِ تو نعمت قشنگیه که خدا داده به من . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی من سرِ انتخاب تو یه عمر به خودم افتخار میکنم . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی رو هر دراگی که بگی بودم ولی بازم نسخ توئم . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی خیلی انسان تاچیای هستم ، باید تو بغلِ تو نگهداری شوم . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی روح از هر چی که آفریده شده باشه . جنس روح من و او، یکی بود ! نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی توو نسلی که هر روز با یکی بودن براشون ترنده تو فقط مالِ من باش . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی سلام جوری ازم مراقبت کن که انگار بچتم . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی نصفه نیمه ها زیادن ، تو تمامِ من بآش . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی مگه شاهکاری قشنگتر از چشمایِ تو هست ؟! نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی چشمات زیباترین استان منطقس . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی تو قشنگ ترین آدم، توی زشت ترین برهه ی زندگیم بودی. نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی من نیاز به تراپی ندارم ، همین که تو کنارمی حالم خوبه . نقل قول
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 12 دی سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 12 دی تو چه قشنگ منو صدا میزنی . نقل قول
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .