M@hta ارسال شده در 14 ساعت قبل ارسال شده در 14 ساعت قبل سلام قشنگای من؛ سعی کنید با شعر های مورد علاقتون مشاعره کنید. هم بقیه بخونن و لذت ببرن و هم بار ادبی داره اولیش رو من می نویسم: نقل قول برسان سلام ما را به رفوگران بحران که هنوز پاره ی دل دوس ه بخیه کار داد... نقل قول
سجاد ارسال شده در 6 ساعت قبل ارسال شده در 6 ساعت قبل دیشب نبودی من هراسان گریه کردم امشب کنارت سهل و آسان گریه کردم خندیدی امّا در دلت آشفتگی بود محو نگاهت وه چه نالان گریه کردم 1 نقل قول
M@hta ارسال شده در 3 ساعت قبل سازنده ارسال شده در 3 ساعت قبل 2 ساعت قبل، سجاد گفته است: دیشب نبودی من هراسان گریه کردم امشب کنارت سهل و آسان گریه کردم خندیدی امّا در دلت آشفتگی بود محو نگاهت وه چه نالان گریه کردم من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باقی و دلم شاد کنید... 1 نقل قول
سجاد ارسال شده در 3 ساعت قبل ارسال شده در 3 ساعت قبل 11 دقیقه قبل، M@hta گفته است: من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باقی و دلم شاد کنید... دل تو کی ز حالم با خبر بی کجا رحمت باین خونین جگر بی تو که خونین جگر هرگز نبودی کی از خونین جگرها با خبر بی 1 نقل قول
M@hta ارسال شده در 3 ساعت قبل سازنده ارسال شده در 3 ساعت قبل ۷ دقیقه قبل، سجاد گفته است: دل تو کی ز حالم با خبر بی کجا رحمت باین خونین جگر بی تو که خونین جگر هرگز نبودی کی از خونین جگرها با خبر بی یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 1 نقل قول
سجاد ارسال شده در 3 ساعت قبل ارسال شده در 3 ساعت قبل ۱۳ دقیقه قبل، M@hta گفته است: یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش شتر در خواب بیند پنبه دانه کچل را حسرت مو هست و شانه 1 نقل قول
M@hta ارسال شده در 3 ساعت قبل سازنده ارسال شده در 3 ساعت قبل ۳ دقیقه قبل، سجاد گفته است: شتر در خواب بیند پنبه دانه کچل را حسرت مو هست و شانه هرکه دارد هوس کرب و بلا بسم الله نقل قول
ارسالهای توصیه شده