bhreh_rah 127 ارسال شده در 7 مرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2025 نام رمان: طرح ناتمام نام نویسنده: بهاره رهدار(یامور) کاربر انجمن نودهشتیا ژانر: جنایی، معمایی، عاشقانه ••خلاصه•• وقتی قتلها فقط قتل نیستند، نشانهها یکی پس از دیگری تکرار میشوند، و آرامش در هیچ الگویی از مقتولها یافت نمیشود. قاتلی در سایهها حرکت میکند، با ساعتی در دست و نقشهای که تنها خودش از آن خبر دارد؛پنج جسد، پنج شهر، پنج ساعت متفاوت، اما انگاری این پایان ماجرا نیست! جسدهایی با نشانِ دونات صورتی، کابوس رسانهها شدهاند و توییتر زیر هشتگ "قاتل دونات صورتی" در التهاب میسوزد.این بازی بیقانون قاتل را فقط ذهنی خسته، اما نترس و بینقص میتواند تاب بیاورد؛ ذهنی که مرز وهم و واقعیت را میشناسد.آیان باید پیش از آنکه خیلی دیر شود، طرحناتمام را بخواند و به پایان برساند، آیا میتواند؟ یا در بازی قاتل گم میشود؟ *** « شاید بخشی از این داستان برحسب واقعیت باشد!» «هرگونه شباهت به اسامی افراد و رخدادهای واقعی و مکانهای نام برده شده تصادفی است!» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bhreh_rah 127 ارسال شده در 7 مرداد، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2025 ••مقدمه•• مرگ همیشه آغاز نیست؛ گاهی امتدادیست از یک امضای سرد، برای بقا. جسدهایی که با نظمی بیمارگونه و بیرحم، در شهرهای دور و نزدیک ردیف میشوند، دونات صورتیای که روی سینهی بریدهی زنها جا خوش میکند، مثل تمسخری کودکانه از یک جنون خونخوار است؛و چهرهای که پشت سکوت و عقربهها پنهان مانده، بهنظرتان اینها نشانهی چیست؟هر آنچه که باشد، دیگر این فقط یک پرونده نیست. این، طرحیست ناتمام که مرگ، آن را با دستان قطعشده، با لبهای دوختهشده، و با نگاهی که دیگر هرگز پلک نمیزند، کامل میکند.آیان، مردی برخاسته از زخمها، حالا میان جنازههایی به صف شده، دنبال منطق میگردد.اما کدام منطق؟وقتی قاتل با قوانین خودش، با لذت خودش، و با امضایی که از دل هیچ انسان عاقلی برنمیآید، میکشد و جان میگیرد؟چگونه میتوان او را فهمید؟ و سؤال همینجاست: اگر نقشهای که با خون رسم میشود، مقصدی نداشته باشد و فقط منتظر کسی باشد که با پای خودش وارد آن شود، آیا مطمئنی که راه رفتنِ او، از همین حالا شروع نشده؟شروعی از دل یک عشق قدیمی از سرگرد؟شاید نفر بعدی، همان کسی باشد که هرگز نباید انتخاب میشد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bhreh_rah 127 ارسال شده در 7 مرداد، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2025 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
selena_bh 4 ارسال شده در 7 بهمن، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2025 (ویرایش شده) سلاممممممم اول از همه بگم خوبی؟ دوم بگم دخترررر چرا انقدر دیر به دیرررر پارت میزاری یا یهو زود به زود میزاری آدم میمونه همه رو چجوری بخونه😂 ولی دختر دست میرزاد واقعااباریکلا چی خلق کردی، اصلا ژانر جنایی یا حالا معماییه هرچیییی من روووو عاشقش کردی!! موضوع داستانت واقعا گیراس و آدم میگیره اینکه لوکیشن داستانت خود ایرانه رو خیلی دوسش دارم، یکحس جالبی میده، منتظرمممممم قاتل دونات صورتیم ببینم چه مرگشهه با اون روش نشون گذاریش موفق باشی عزیزم💚 ویرایش شده 7 بهمن، 2025 توسط selena_bh 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
selena_bh 4 ارسال شده در 7 بهمن، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2025 یکچیزیییی دیگه یادم رفت بگممم،چقد چهرهای آیان ایرانیزسس وایییی و بهار اووف چشمامش وووووووو کراششششش کاتبینم آرش وایی دقیقا چیزی بود که تصور کردم وقتی عکسش گذاشتی اصلاااا موندم😂💚 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bhreh_rah 127 ارسال شده در 16 بهمن، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2025 در 11/7/2025 در 11:24 PM، selena_bh گفته است: سلاممممممم اول از همه بگم خوبی؟ دوم بگم دخترررر چرا انقدر دیر به دیرررر پارت میزاری یا یهو زود به زود میزاری آدم میمونه همه رو چجوری بخونه😂 ولی دختر دست میرزاد واقعااباریکلا چی خلق کردی، اصلا ژانر جنایی یا حالا معماییه هرچیییی من روووو عاشقش کردی!! موضوع داستانت واقعا گیراس و آدم میگیره اینکه لوکیشن داستانت خود ایرانه رو خیلی دوسش دارم، یکحس جالبی میده، منتظرمممممم قاتل دونات صورتیم ببینم چه مرگشهه با اون روش نشون گذاریش موفق باشی عزیزم💚 سلام عزیزمممم، خوبی؟ ببخشیدد دیر به دیر میزارم درگیررررر کنکورر ارشدمممم سعی میکنم زود به زود بزارم 😬🥲 قربونت برمم لطف داری حالا آش دهن سوزیمم نیست همین عاشقجنایی شدبرامکافیه💚💚💚💚 قاتل دونات صورتی روانیه😂🥲💚 در 11/7/2025 در 11:27 PM، selena_bh گفته است: یکچیزیییی دیگه یادم رفت بگممم،چقد چهرهای آیان ایرانیزسس وایییی و بهار اووف چشمامش وووووووو کراششششش کاتبینم آرش وایی دقیقا چیزی بود که تصور کردم وقتی عکسش گذاشتی اصلاااا موندم😂💚 آرش کراش خودمه اصلا نمیتونی تصورکنی وقتییی مثل تصوراتم شد عکس چقد جیغ جیغ کردم😂 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sina 2 ارسال شده در 10 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت خب چی بگم از رمانت؟ اولا که قلمت خیلی خوب بود خیلی دوست داشتم، یعنی قشنگ حس که دلت میخواسته رو به مخاطب القا کرده بودی ها! و خب موضوع؟ اصلا نگم که خود قاتل من رو بیشتر جذب کرده تا بقیهاینکه انقدر روانی طور داره میره جلو روخوشم اومدع✌🏻 خیلی دوست دارم بدونم پشت این قتلهای عجیب غریب با بریدن دست و فلان و اون دونات صورتی چیه، امیدوارم دلیل خاصی پشتش داشته باشی دختر ها، ویک چیز دیگه فهمیدم تغییرمکانه از اونجایی که نقشه ایران رو همیشه نگاه میکنم چرا حسمیکنم حتی مکانها هم قرار یک پیام داشته باشه؟؟؟؟ خلاصه ادامه بده و واقعا حیفش که ادامه ندی، خداقوت 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bhreh_rah 127 ارسال شده در 15 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت در 2/10/2026 در 9:53 PM، sina گفته است: خب چی بگم از رمانت؟ اولا که قلمت خیلی خوب بود خیلی دوست داشتم، یعنی قشنگ حس که دلت میخواسته رو به مخاطب القا کرده بودی ها! و خب موضوع؟ اصلا نگم که خود قاتل من رو بیشتر جذب کرده تا بقیهاینکه انقدر روانی طور داره میره جلو روخوشم اومدع✌🏻 خیلی دوست دارم بدونم پشت این قتلهای عجیب غریب با بریدن دست و فلان و اون دونات صورتی چیه، امیدوارم دلیل خاصی پشتش داشته باشی دختر ها، ویک چیز دیگه فهمیدم تغییرمکانه از اونجایی که نقشه ایران رو همیشه نگاه میکنم چرا حسمیکنم حتی مکانها هم قرار یک پیام داشته باشه؟؟؟؟ خلاصه ادامه بده و واقعا حیفش که ادامه ندی، خداقوت سلام و خداقوت خدمت شما، خوشحالم که از رمان بسیاااار بسیاررر خوشتون اومده، ای بابا ای بابا از دست این قاتل حالا یکخبر بدم؟ فصل دوم کلا درمورد قاتلهههههههه خودم خیلی از ایدم خوشم اومد امیدوارم خوب پیادش کنم🥲🤣 احسنت به این حس خوانندگیتون اره قرار این مکانها هم یک نشان خیلی خوبی باشه، ان شاءالله درست پیش ببرممم یهو جاخالی ندم خیلی ممنون از اینکه خوندین و منت گذاشتین، امیدوارم لایق وقت شما باشه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری